September 23, 2021

Survival Blog

This is Survival News Blog

IS BRITT ONTVOERD? | Zapp Detective: Summer Vibes #2 | NPO Zapp‍️ Help de journalist! Klik hier: https://www.zapp.nl/programmas/zapp-detective-summer-vibes/nieuws/27776-opdracht-1-zoek-dit-kenteken
Een journalist bezoekt de camping voor een interview met Britt. De groep denkt dat Britt wel weer terugkomt, maar dan doet de journalist een schokkende ontdekking over haar.

⭐Abonneer op dit kanaal: https://zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: https://www.youtube.com/watch?v=U_tfHI2or6c&feature=youtu.be

In deze jeugd whodunnit beginnen acht bekende jeugdsterren een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat van alles mis. De wc’s raken verstopt, er is een muizenplaag en Paco, de hond van Rutger en Thomas, wordt plotseling ziek.

———-

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video’s. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en… bloopers!

———-

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: https://www.zapp.nl
► Instagram: https://www.instagram.com/npozapp
► TikTok: https://www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: https://www.facebook.com/npozapp
► App iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/npo-zapp/id924855073
► App Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.npozapp

#NPOZapp #Zapp #ZappDetective

Source